E mai mult decat biliard, e Spectacol!

Spectacol

Daca vrei un alt fel de entertainment pentru urmatorul tau eveniment, ai ajuns unde trebuie! Un show de trickshot inseamna distractie, lovituri spectaculoase pe masa de biliard si un strop de magie. Nu trebuie sa fii expert in biliard pentru a te bucura de reusita unei lovituri in care intra 14 bile dintr-o lovitura sau una in care bila alba urmeaza o traiectorie ce pare sa sfideze legile fizicii. Este un spectacol pentru toti, indiferent de varsta sau ocupatie. Este impresionant, amuzant, interactiv si pe alocuri magic. Este mai mult decat biliard, este ….. Spectacol!

Cu ce ocazie?

Este potrivit pentru orice imprejurare. Scenariul, interpretarea, loviturile sau chiar recuzita se pot adapta in functie de public si eveniment. Ideal pentru: evenimente corporate: petreceri,  lansari de produse, firme si servicii,  aniversari de companii,  team building (include lectii de biliard si concurs pe echipe); turnee de biliard, inaugurari, evenimente caritabile, petreceri private, petreceri tematice (halloween, craciun etc.), spoturi TV.

Unde?

Spectacolul se poate tine in orice sala care ofera o buna vizibilitate unui numar cat mai mare de spectatori. (club de biliard, sala studio, sala amfiteatru, sala de teatru fara scena, sali de sport cu tribune, sali de bal sau conferinte). Trebuie avut in vedere ca spatiul necesar amplasarii mesei este de minim 4/3 metri si ca este nevoie de o sursa de lumina deasupra acesteia. Daca nu ai deja o masa de biliard, nicio problema, vin cu a mea!! Durata spectacolului variaza intre 30 si 90 de minute, in functie de cerinte si de programul evenimentului dumneavoastra.

Cum?

Pentru mai multe detalii, onararii si disponibilitate, poti suna la: 0723.596.939.
Daca vrei sa faci un afis, ti-am pregatit deja un model. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pui logo-ul, locatia, data si ora. Descarca template-ul in format jpg si psd aici.

© Gabi Visoiu 2014