Scoala de Biliard marca Gabi Visoiu


scoala de biliard

Din 2016 Gabi Visoiu are propria scoala de biliard unde toti cei care vor sa invete sa joace biliard mai bine sunt asteptati intr-o locatie privata, dedicata doar cursurilor si antrenamentului sportiv. Lectiile si cursurile de biliard (curs de initiere, curs pentru avansati, lectii individuale) se tin sub directa indrumare a lui Gabi si se bazeaza atat pe experienta sa de peste 10 ani ca instructor si antrenor de biliard, pe cea dobandita ca jucator de biliard si campion mondial la biliard artistic, dar si pe cele mai noi lucrari de specialitate, exercitii si metode de antrenament atent selectate.

Indiferent de varsta, daca iti place biliardul si vrei sa joci mai bine, alege unul dintre cursurile de biliard si inscrie-te! Cursantii scolii de biliard au intre 8 si 60 de ani, asa ca nu e niciodata prea devreme sau prea tarziu sa-ti urmezi pasiunea. Daca vrei sa inveti biliardul ca sport, de la zero sau cauti doar cateva sfaturi, trucuri sau strategii ca sa castigi cand joci cu prietenii, inscrie-te la scoala sau programeaza-te pentru o evaluare gratuita.

Echipamente folosite la Scoala de Biliard:

  • Masa de biliard Dynamic II
  • Postav Ivan Simonis 860 tournament blue
  • Tacuri McDermott si Predator
  • Bile Aramith Pro Cup TV
  • Bile si tacuri speciale pentru antrenament
  • Triunghiuri Delta-13 si Magic Rack

Pentru mai multe informatii, preturi, inscrieri sau rezervati acceseaza site-ul scoala-biliard.ro.

Scoala de Biliard pe Facebook

Afla toate notatile de la scoala de biliard pe mail. Adresa ta nu va fi publicata sau redistribuita. Aboneaza-te folosind formularul de mai jos.Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu:

© Gabi Visoiu 2014