ESPN Trick Shot Magic 2014


ESPN TrickShot Magic

Editia 2014 a prestigiosului concurs invitational ESPN Trickshot Magic va avea loc pe 9 octombrie 2014 in San Diego, California, SUA si va reuni la start cei mai buni 4 trickshot artisti ai lumii. Ca si anul trecut, am onoarea sa ma aflu printre cei invitati in careul de asi ai biliardului artistic mondial.

Ales intre primii 3 ai lumii de ESPN

Organizatorii evenimentului au invitat initial 3 jucatori: Andy “The Magic Man” Segal, “Quick” Nick Nikolaidis si Gabi “Mr. Perfect” Visoiu, iar pentru ultimul loc urma sa se desfasoare un mini-turneu de calificare. Decizia lor a fost una inspirata fiind confirmata de rezultatele de la recent incheiatul Campionat Mondial de Biliard Artistic unde cei 3 au format podiumul! Din motive tehnice turneul de calificare a fost anulat si al patrulea concurent invitat este Florian “Venom” Kohler.

Dupa ce la precedenta editie am ratat calificarea in finala pentru un centimetru si luna aceasta am fost la doar 1 milimetru de titlul mondial la general, cred ca a venit timpul sa-mi iau revansa! Astept inca tragerea la sorti si cele 100 de lovituri pentru a incepe antrenamentul. Voi reveni cu alte informatii atunci cand organizatorii le vor furniza. Pagina oficiala a competitiei: trickshotmagicinternational.com

Te-ar putea interesa si:

1 Comentariu

  1. Ora Exacta says:

    Buna pagina. Super continut, la fel si design. Intr-un cuvant, aveti un site cu care va puteti mandri!

Lasa un comentariu:

© Gabi Visoiu 2014