Campionatul Mondial de Biliard Artistic


campionatul mondial de biliard artistic

Editia 2014 a Campionatului Mondial de Biliard Artistic va avea loc in luna iulie si va fi gazduita de Hotelul Rio din Las Vegas, Nevada odata cu finalele BCAPL. Ca de obicei, sunt invitat sa particip avand in vedere pozitia din clasamentul general si bineinteles ca voi onora aceasta invitatie.

Locatia este una impresionanta, mai ales pentru ca organizatorii aduc aproximativ 400 de mese de biliard pe care se tin concursuri pentru amatori, turnee pentru profesionisti atat de bila 10 cat si straight pool, finalele nationale ale ligiilor americane de biliard si, desigur, mondialele de biliard artistic. Pentru doua saptamani Vegasul devine capitala mondiala a biliardului si hotelul Rio se umple pana la refuz de jucatori de biliard de toate varstele.

Obiectivul din acest an este clasarea pe locurile 1-4 si obtinerea unui titlu de campion de disciplina. Punctele obtinute ar trebui sa ma readuca in top 10 de unde am iesit pentru ca am ratat cateva concursuri. Nu ramane altceva de facut decat sa-mi tineti pumnii in iulie si sa ma contactati pentru o eventuala sponsorizare pentru acest eveniment.

Te-ar putea interesa si:

Lasa un comentariu:

© Gabi Visoiu 2014