Aur si Argint la Mondiale


biliard artistic

Din nou in  Las Vegas

Campionatul Mondial de Biliard Artistic, eveniment organizat sub egida WPA, a avut loc in perioada 17-21 iulie in incinta hotelului casino Rio din Las Vegas, Nevada, SUA. In centrul de conferinte al hotelului au poposit peste 300 de mese de biliard Diamond, in acelasi timp avand loc finalele BCAPL si un eveniment pro de 10 ball. Astfel se face ca la toaleta dadeai nas in nas cu Efren Reyes, la bar cu Shane van Boening si Mike Dechaine (care mi-a restituit datoria de 5$ de acum 2 ani), pe holuri cu Ralf Souquet si la fumat cu Bustamante.

Aur la loviturile cu retur

Dupa un inceput ceva mai slab la Trick and Fancy unde am ratat o lovitura usoara si am obtinut 30 din cele 40 de puncte maxim disponibile, am revenit in forta si am obtinut 39 din 40 la cea de-a doua disciplina (special arts). Cu un punctaj de 69 dupa prima zi eram pe locul 6 la general. Dupa o pizza si o bere cu colegul de camera Nikolaidis am inceput ziua 2 perfect, mai exact cu o disciplina perfecta la loviturile cu retur! 40 din 40 posibile si titlul de campion mondial de disciplina! Am continuat cu un 38 la loviturile cu efect de urmarire care m-a plasat pe locul 3 la general la jumatatea concursului.

Vicecampion mondial la general

Dupa 3 zile de concurs si o evolutie buna la Bank/Kick si Stroke eram liderul clasamentului, cu 3 puncte in fata lui Abram Diaz si 4 in fata lui Nick Nikolaidis. Jucatorii cu cele mai bune 6 scoruri au evoluat ultimii. Dupa un 37 de puncte la Jump eram inca pe primul loc, la fel si inainte de ultima lovitura a turneului. In acel moment aveam 270 de puncte si egalasem recordul mondial. Primele 2 incercari la ultima lovitura n-au fost prea reusite, insa la a 3-a si ultima incercare bila alba a trecut la un milimetru de bila care se afla pe marginea buzunarului. Nikolaidis imi da sperante ratand si el primele 2 incercari, dar o reuseste pe a 3-a! Deocamdata trebuie sa ma multumesc cu locul 2 la general si cu medalia de argint. Urmeaza ESPN TrickShot Magic unde sunt invitat printre cei mai buni 4 jucatori ai lumii!

Te-ar putea interesa si:

1 Comentariu

  1. Ora Exacta says:

    Buna pagina. Super continut, la fel si design. Intr-un cuvant, aveti un site cu care va puteti mandri!

Lasa un comentariu:

© Gabi Visoiu 2014